فیلم های دوبله قدیمی!

ساخت وبلاگ

دوبلاژی اغلب فیلم های جک لمون برعهد منوچهر نوذری بود تا جایی که دیدم و تصویر فوق یکی از این دست فیلم هاست که از بابت شوخ طبع بودن وی منوچهر نوذری و در نظر گرفتن اون حال و هوای شاد گذشته های حالا دیگه دور و دست نیافتنی در این حد نا امید لذت بخش بود برای من دیدنش!

چند روز پیش در مکانی پر تردد من از شر سوز سرد صبحگاهی فصل زمستان پناه برده بودم به گرمای تابش نور خورشید در گوشه ای دنج که پیرمردی را بمانند عجل معلق با لبخندی ریز بر لب مقابل روی خودم دیدم.. دیر متوجه ش شدم سرم پایین بود و خیر سرم از وجود پدیده دل انگیز آفتاب در سرما کیف می کردم! غافلگیر شدم .. پیرمرد سرحال و سرپا بود اما ملبس به ظواهری کهنه چون گدایان.. او ویرانه لباسی آشفته بتن داشت اما مشخص بود شسته و تمیز است و چهره‌اش هم اینگونه می نمود کاملا در تضاد با رخت مندرس .. تا شروع به صحبت کرد بی اختیار تداعی کننده آن پیرمرد اهل امریکای جنوبی بود در فیلم قدیمی بوچ کسیدی و ساندانس کید. بهمین مناسبت تا چند لحظه بعداز تمام شدن حرف هایش بدون گفتن چیزی فقط نگاه ش می کردم تکه ای کاغذ سمتم گرفت در اتمام نطق ش و با اینکار رشته افکار از هم گسست! کاغذ را گرفتم رقمی با دو رنگ متفاوت خودکار درش نوشته شده بود. 6 میلیون و نهصدو 90 هزار تومن ... پرسش مهمش این بود که چقدره دیگر می خواهد تا بشود 7 میلیون ؟! کاغذ را که بهش پس دادم یکبار دیگر وراندازش کردم حس کردم آگاه است به پاسخ طرز نگاه و حسی که بمن منتقل کرد یک آن خوشایند نیامد تماما منفی! ..عامیانه گفتم نمیدونم! من واقعن در حال حاضر نمیدونم این 6میلیون شما چقدر دیگه می خواد تا بشه هفت میلیون ولی احتمالا این آقایی که داره میاد عابری که از پشت سر بهش نزدیک می شد می تونه بهتون بگه چقدر دیگه میخواد تا بشه هفت میلیون.. یک جا خوردگی و تعجب در چهره ش دیدم کاغذ را گرفت یک قدم به عقب رفت و مثل بلبل یک بند حرف هایی زد از قبیل من مستاجرم و این پول را به صاحب خانه ام دادم و ...و ... بعد هم عذر خواهی کرد بدون این که از کسی دیگر بپرسد برگشت و رفت و دور شد. گویی من تنها انسان زنده آن اطراف بودم.. دیگر کاملا مطمئن شدم حدسم درست بوده.. او همون پیرمرد فیلم بوچ کسیدی و ساندانس کید بود!

صحبت کردن چنگیز جلیلوند بجای پل نیومن و جلال مقامی بجای رابرت ردفورد در فیلم سینمائی بوچ کسیدی و ساندانس کید بشدت شنیدنیه! در کل ما حجره و صدا و کارهای چنگیز جلیلوند را باید به دو بخش پیش و بعداز انقلاب تقسیم بندی کنیم! قبل از انقلاب فوق العاده بود و بعداز انقلاب تنها رگه هایی از آن دوران درخشان سابق را ازش دیدیم.. ...

+ نوشته شده در  پنجشنبه هفتم دی ۱۴۰۲ساعت 14:49  توسط 14  | 

14...
ما را در سایت 14 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : vierzehna بازدید : 24 تاريخ : سه شنبه 12 دی 1402 ساعت: 16:05